Klantgericht

Vakwerk

Duurzaam product

Buitenhaard en BBQ Cortenstaal

Wanneer u voor een echte eyecatcher in u tuin wilt gaan, kiest u voor een buitenhaard of BBQ van CorTenstaal. W. ten Ham Plaatwerk B.V. biedt u de perfecte buitenhaard of een mooie BBQ van CorTenstaal. Deze wordt geheel naar uw wensen en ideeën gemaakt en past hierdoor altijd perfect bij uw tuin.

Kies voor een gepersonaliseerde buitenhaard of BBQ van Cortenstaal

Een buitenhaard maken is een van de vele toepassingen die wij kunnen maken door middel van CorTenstaal. Wij kunnen uw BBQ of buitenhaard volledig maken zoals u het wenst. Van naambord tot een borderrand en van een schutting tot trappen, het is allemaal mogelijk met CorTenstaal. Doordat we bij W. ten Ham Plaatwerk B.V. beschikken over de juiste machines en echte vakmannen, kunnen we u altijd het gewenste resultaat bieden. Een goed voorbeeld hiervan is dat we door middel van watersnijden uw buitenhaard kunnen personaliseren met bijvoorbeeld een tekst, of uw BBQ een persoonlijk tintje geven.

Roestkleur zonder de nadelen van roest

CorTenstaal kenmerkt zich door zijn prachtige, warme en egale roestkleur. Deze wordt naar mate de tijd vordert alleen maar mooier en karakteristieker. Ondanks dat uw buitenhaard wel roest, zal deze nooit doorroesten. Dit garandeert ook een lange levensduur van de producten.

Wij zijn u graag van dienst

Wilt u een eigen buitenhaard of BBQ van CorTenstaal? En wilt u deze personaliseren met bijvoorbeeld een tekst? Het is allemaal mogelijk wanneer u kiest voor de diensten van W. ten Ham Plaatwerk B.V. Neem daarom contact met ons op. Dit kan telefonisch door te bellen naar 0318-576499. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

W. ten Ham Plaatwerk B.V.

Schampsteeg 1b
6718 VD Ede
T: 0318-576499
F: 0318-576482
E:info@tenhamplaatwerk.nl