Klantgericht

Vakwerk

Duurzaam product

Cortenstaal bank

Een bank van CorTenstaal kan uw (bedrijfs)tuin een echte stoere uitstraling geven. Informeer daarom eens naar de mogelijkheden voor een bank van CorTenstaal bij W. ten Ham Plaatwerk B.V. Wij zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van dit materiaal. Van een bank tot een schutting en van borderranden tot een reclamebord, we kunnen vrijwel alles van CorTenstaal maken!

Ontwerp uw eigen Cortenstalen bank bij W. ten Ham Plaatwerk B.V.!

CorTenstaal is een ontzettend veelzijdig materiaal dat u kunt gebruiken voor verschillende doeleinden, waaronder een bank, buitenhaard en schutting. Het materiaal is duurzaam en weervast. Daarnaast staat het bekend om zijn prachtige kleur die door de tijd heen alleen maar mooier wordt.

Wilt u uw tuin verder aankleden met producten van CorTenstaal, dan kan dit uiteraard ook bij W. ten Ham Plaatwerk. Wij werken met uw eigen ontwerp, waardoor we al uw wensen en ideeën waar kunnen maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een uitgesneden logo? Of uw (bedrijfs)naam in uw product?

Vraag naar de mogelijkheden

Past een bank van CorTenstaal perfect in uw tuin? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Onze medewerkers vertellen u graag meer over CorTenstaal en onze werkzaamheden. U bereikt ons door te bellen naar 0318-576499. Wij zijn u graag van dienst!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

W. ten Ham Plaatwerk B.V.

Schampsteeg 1b
6718 VD Ede
T: 0318-576499
F: 0318-576482
E:info@tenhamplaatwerk.nl