Klantgericht

Vakwerk

Duurzaam product

Cortenstaal bloembak

W. ten Ham Plaatwerk B.V. is een bedrijf dat alles van CorTenstaal kan maken, waaronder een bloembak. Met CorTenstaal bloembakken kunt u uw tuin een geheel andere uitstraling geven. Wilt u speciale afmetingen? Of wilt u de plantenbak van CorTenstaal laten personaliseren? Het is allemaal mogelijk in onze werkplaats in Ede.

Diverse tuinproducten van CorTenstaal waaronder een bloembak bij W. ten Ham Plaatwerk B.V.

CorTenstaal is een erg geliefd materiaal voor accessoires in de tuin, zoals een bloembak. Dit komt doordat het een zeer weervast en duurzaam product is. Daarnaast wordt het materiaal ook geroemd om zijn prachtige egale roestkleur, die door veroudering alleen nog maar mooier wordt en die past in een natuurlijke omgeving. Wanneer u bijvoorbeeld bloembakken van CorTenstaal kiest, weet u zeker dat u er lang van kunt profiteren.

Naast een plantenbak, kunnen we van CorTenstaal diverse andere producten maken. Van een schutting tot een buitenhaard en van een borderrand tot een reclamezuil. Wanneer u dat zou willen kunt u uw gehele tuin inrichten met producten van CorTenstaal, zoals een bloembak.

Alles op maat

Bij W. ten Ham Plaatwerk B.V. maken we alles op maat en volgens eigen ontwerp. Dit zorgt ervoor dat we ontzettend flexibel zijn en in veel gevallen uw wensen kunnen waarmaken. Wilt u een enorm grote plantenbak van CorTenstaal? Of wilt u juist een gekke vorm? In overleg is bij ons veel mogelijk.

Persoonlijk cadeau

Wilt u bloembakken van CorTenstaal aan iemand cadeau geven voor bijvoorbeeld een huwelijk of een andere bijzondere gelegenheid? Dan kunt u de bloembak zelfs laten personaliseren door een bepaalde tekst in de plantenbak van Cortenstaal te laten watersnijden. Dat is toch het perfecte cadeau met een persoonlijke touch?!

Kies voor een plantenbak van Cortenstaal

Bent u geïnteresseerd in bloembakken van Cortenstaal? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Wij zijn bereiken via het telefoonnummer 0318-576499 en elke werkdag geopend van 07.30 uur tot 16.30 uur. Onze medewerkers staat u graag te woord.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

W. ten Ham Plaatwerk B.V.

Schampsteeg 1b
6718 VD Ede
T: 0318-576499
F: 0318-576482
E:info@tenhamplaatwerk.nl