Klantgericht

Vakwerk

Duurzaam product

Cortenstaal borderrand

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u een CorTenstalen borderrand kan bieden? Dan bent u bij W. ten Ham Plaatwerk B.V. aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van diverse producten van CorTenstaal, waaronder een borderrand.

Creëer een stoere look met een Cortenstaal borderrand

Een borderrand van CorTenstaal kan de tuin bij u thuis of bij uw bedrijf een stoere look geven. De speciale roestkleur wordt naar mate de jaren vorderen alleen nog maar mooier en het is dan ook een echte eyecatcher. Daarnaast is het een zeer geschikt materiaal voor borderranden doordat het weervast is.

Wij kunnen diverse borderranden van dit materiaal voor u maken. U kunt bijvoorbeeld denken aan verschillende diktes, een omgezette rand, wisselende hoogtes en diverse bevestigingsmethodes. Ook kunnen wij uw borderrand rond walsen en zo kunt u verschillende vormen creëren.

Naast het maken van een borderrand van CorTenstaal, kunt u met dit materiaal nog veel kanten op. Wat denkt u bijvoorbeeld van een naambord van CorTenstaal? Of een gehele schutting van het speciale materiaal? Wat u ook bedenkt, door middel van de juiste machines en werknemers kunnen wij u altijd van dienst zijn.

Geïnteresseerd? Neem contact op

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van CorTenstaal en wilt u bijvoorbeeld een borderrand bestellen? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen naar het telefoonnummer: 0318-576499. Onze medewerkers denken met u mee en werken uw eigen wensen en ideeën uit in een concreet product!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

W. ten Ham Plaatwerk B.V.

Schampsteeg 1b
6718 VD Ede
T: 0318-576499
F: 0318-576482
E:info@tenhamplaatwerk.nl