Klantgericht

Vakwerk

Duurzaam product

Cortenstaal gevelbekleding

Als u op zoek bent naar exclusieve gevelbekleding die lang mee gaat, is het aan te raden om te kiezen voor CorTenstaal gevelbekleding. W. ten Ham Plaatwerk B.V. is gespecialiseerd in deze vorm van gevelbekleding en heeft veel ervaring op dit gebied. Naast gevelbekleding maken wij ook diverse andere producten van CorTenstaal.

Cortenstaal gevelbekleding: de bekleding die door de jaren heen mooier wordt

CorTenstaal is een materiaal dat bekend staat om zijn mooie, warme en egale roestkleur die door de jaren heen alleen maar mooier wordt. Dit komt doordat na de vorming van de eerste roestlaag het proces door het koper in de legering nagenoeg stopt. Als u binnen bijvoorbeeld uw wand bekleed wilt hebben met Cortenstaal kunt u eventueel kiezen voor een doorzichtige laklaag, wij laten het materiaal hier roesten tot het de door u gewenste kleur heeft. Na het aanbrengen van een poeder coating kunnen wij het bij u binnen monteren. Uw wand zal na die tijd niet meer af geven of verkleuren.

Kies voor gevelbekleding van Cortenstaal

Wilt u gevelbekleding of een binnenwand van het prachtige materiaal CorTenstaal? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0318-576499. Wij helpen u graag met het uitwerken van uw eigen wensen en ideeën in een concreet ontwerp. Doordat we veel kennis hebben over CorTenstaal kunnen we u uitstekend van dienst zijn bij het kiezen van uw gevelbekleding.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

W. ten Ham Plaatwerk B.V.

Schampsteeg 1b
6718 VD Ede
T: 0318-576499
F: 0318-576482
E:info@tenhamplaatwerk.nl