Klantgericht

Vakwerk

Duurzaam product

Cortenstaal kunstwerk

Een prachtig CorTenstaal kunstwerk past in elke tuin. U kunt zo een kunstwerk van CorTenstaal laten maken door W. ten Ham Plaatwerk B.V. Wij zijn dé specialist op het gebied van CorTenstaal en beschikken over de juiste mensen en machines om uw kunstwerk te realiseren. Ook voor andere producten van CorTenstaal kunt u bij ons terecht!

Verrijk uw tuin met een Cortenstaal kunstwerk

CorTenstaal kenmerkt zich door zijn prachtige roestkleur en ziet er al uit als een kunstwerk op zich. De roestkleur wordt, wanneer het materiaal veroudert, alleen nog maar mooier. U kiest niet alleen voor een mooi kunstwerk, maar ook nog eens voor een kunstwerk dat erg duurzaam is.

Naast een kunstwerk, maken we bij W. ten Ham Plaatwerk B.V. ook diverse andere producten van CorTenstaal. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige tuinhaard van dit materiaal? Of een bank die volledig op maat wordt gemaakt? Het is allemaal mogelijk. U kunt bij ons rekenen op echt vakmanschap.

Vraag naar de mogelijkheden!

Wilt u een kunstwerk laten maken van CorTenstaal, om bijvoorbeeld cadeau te doen of in uw eigen tuin neer te zetten? Vraag dan eens naar de mogelijkheden. Wij adviseren u graag en vertellen u meer over CorTenstaal. U bereikt ons door te bellen naar 0318-576499. Wij zijn u graag van dienst in onze werkplaats in Ede!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

W. ten Ham Plaatwerk B.V.

Schampsteeg 1b
6718 VD Ede
T: 0318-576499
F: 0318-576482
E:info@tenhamplaatwerk.nl