Klantgericht

Vakwerk

Duurzaam product

Cortenstaal op maat

W. ten Ham Plaatwerk B.V. is dé specialist op het gebied van CorTenstaal die producten voor u op maat maakt. De combinatie van écht vakmanschap en eigen ontwerpen, zorgen dat u bij ons altijd het juiste product van CorTenstaal kunt vinden. Van trap tot speciale bloembak, niets is ons te gek!

W. ten Ham Plaatwerk B.V.: voor al uw producten van Cortenstaal op maat

Onze medewerkers hebben een passie voor CorTenstaal. Dit komt doordat het een ontzettend mooi materiaal is. Het is namelijk stijlvol, onverwoestbaar, duurzaam en het materiaal wordt naar mate de tijd vordert alleen maar mooier. Na een snelle start wordt het roestproces van het  Cortenstaal nagenoeg gestopt doordat het materiaal koper bevat. Hieraan dankt het tevens zijn natuurlijke bruine kleur.

Bent u op zoek naar een speciale plantenbak met een speciale afmeting? Of wilt u een tuinhaard laten personaliseren met een tekst? Bij W. ten Ham B.V. is het mogelijk. Wij kunnen uw Cortenstalen ideeën of wensen bijna altijd waarmaken. Daarnaast beschikken we over echte vakmannen en de juiste apparatuur, waardoor veel mogelijk is.

Wij adviseren u graag

Wilt u iets van CorTenstaal op maat laten maken? Of wilt u iets van CorTenstaal maar weet u niet precies wat? De mogelijkheden zijn eindeloos en daarbij adviseren wij u graag. Neem daarom in beide gevallen contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0318-576499. We zijn dagelijks geopend van 07.30 uur tot 16.30 uur.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

W. ten Ham Plaatwerk B.V.

Schampsteeg 1b
6718 VD Ede
T: 0318-576499
F: 0318-576482
E:info@tenhamplaatwerk.nl