Klantgericht

Vakwerk

Duurzaam product

Cortenstaal sokkel

CorTenstaal is een prachtig materiaal dat ook geschikt is voor het maken van een sokkel. Deze sokkel kunt u op maat laten maken door W. ten Ham Plaatwerk B.V. Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van diverse producten van CorTenstaal en kunnen voor u een prachtige sokkel maken.

Laat uw Cortenstaal sokkel op maat maken!

CorTenstaal is een uniek materiaal dat bekend staat om zijn prachtige en egale roestkleur. Deze kleur wordt door de jaren heen mooier doordat het verder roest. Wanneer u bijvoorbeeld een sokkel laat maken van CorTenstaal roest alleen de buitenste laag. Hierdoor is het materiaal uitermate duurzaam.

Heeft u een speciaal ontwerp in gedachten voor uw sokkel van CorTenstaal? Of wilt u een sokkel met speciale afmetingen? Het is allemaal mogelijk bij W. ten Ham Plaatwerk B.V. Wij werken namelijk met eigen ontwerpen. Dit in combinatie met onze kennis over het materiaal maakt ons de geschikte partij voor het maken van uw Cortenstaal sokkel.

Meer weten over onze diensten?

Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan eens contact met ons. U bereikt ons via het telefoonnummer: 0318-576499. Onze werkplaats is gevestigd aan de Schampsteeg 1B in Ede en we zijn elke werkdag bereikbaar van 07.30 uur tot 16.30 uur.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

W. ten Ham Plaatwerk B.V.

Schampsteeg 1b
6718 VD Ede
T: 0318-576499
F: 0318-576482
E:info@tenhamplaatwerk.nl