Klantgericht

Vakwerk

Duurzaam product

Cortenstaal tuin

Een bank, een schutting of toch een tuinhaard van CorTenstaal in uw tuin? Het is allemaal mogelijk bij W. ten Ham Plaatwerk B.V. Wij zijn de specialist op het gebied van CorTenstaal en kunnen uitstekend van dienst zijn bij het vervaardigen van accessoires van CorTenstaal in uw tuin. Informeer naar de mogelijkheden voor unieke producten van CorTenstaal voor in uw tuin!

Onverwoestbaar, stijlvol en duurzaam: kies voor producten van Cortenstaal voor in uw tuin

Bij W. ten Ham Plaatwerk B.V. kunt u echt vakmanschap verwachten. Wij werken namelijk al een aantal jaren met CorTenstaal en weten wat wel en niet mogelijk is met het materiaal. Daarnaast maken we alles op maat. Wilt u een bank met uitzonderlijke afmetingen? Of een kunstwerk van CorTenstaal voor in uw tuin of park? Het is allemaal mogelijk aan de hand van uw wensen en ideeën.

Wij van W. ten Ham Plaatwerk B.V. geven uw tuin graag een CorTenstaal look, Het product is duurzaam en u kunt dus lang genieten van uw tuinaccessoire of ander ontwerp.

Neem contact met ons op!

Bent u er al uit welk object van CorTenstaal u in de tuin wilt hebben? Neem dan contact met ons op. Maar ook wanneer u niet precies weet wat u wilt, kunt u ons contacteren. Wij adviseren u graag en vertellen u meer over de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 0318-576499. Wij zijn u graag van dienst met prachtige producten van CorTenstaal voor in uw tuin!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

W. ten Ham Plaatwerk B.V.

Schampsteeg 1b
6718 VD Ede
T: 0318-576499
F: 0318-576482
E:info@tenhamplaatwerk.nl