Klantgericht

Vakwerk

Duurzaam product

Cortenstaal tuinhaard of vuurkorf

Een goed glas wijn, lekkernijen erbij en een gezellig vuurtje in uw CorTenstaal tuinhaard of vuurkorf. Dat klinkt toch als de ideale avond? Wilt u dit gevoel ook ervaren en bent u op zoek naar vuurkorf of tuinhaard van CorTenstaal? Informeer dan eens naar de mogelijkheden die W. ten Ham Plaatwerk u kan bieden. Wij zijn een bedrijf dat volledig gespecialiseerd is in het maken van producten van CorTenstaal en we kunnen u de perfecte tuinhaard of vuurkorf van dit materiaal leveren!

Genieten van een gezellig vuurtje met een stijlvolle Cortenstaal tuinhaard of vuurkorf

CorTenstaal is een prachtig materiaal dat enorm stijlvol is en tegelijkertijd een stoere uitstraling heeft. Wanneer u bijvoorbeeld voor een vuurkorf van CorTenstaal gaat, is dit een echte eyecatcher in uw tuin en geeft het enorm veel sfeer. Ook kunnen wij uw tuinhaard of vuurkorf een persoonlijk tintje geven dmv bijvoorbeeld het uitsnijden van een door u gekozen tekst of afbeelding. Dat wilt u toch ook in uw tuin?!

Naast dat CorTenstaal een prachtige uitstraling heeft, is het ook nog eens erg duurzaam, weervast en bestand tegen grote temperatuursverschillen. De kleur van uw tuinhaard of vuurkorf van CorTenstaal wordt in de loop van de tijd alleen nog maar mooier.

Bel ons direct en krijg meer informatie

Wilt u ook lekker in uw stijlvolle tuin zitten met een goed boek en een heerlijk vuurtje? Kies dan voor een vuurkorf of tuinhaard van CorTenstaal van W. ten Ham Plaatwerk B.V. Onze vakmannen zijn u graag van dienst en kunnen de haard zelfs personaliseren met een tekst. Zo is een tuinhaard of vuurkorf ook een leuk persoonlijk cadeau. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 0318-576499. We zijn elke werkdag te bereiken van 07.30 uur tot 16.30 uur. U bent van harte welkom in onze werkplaats in Ede!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

W. ten Ham Plaatwerk B.V.

Schampsteeg 1b
6718 VD Ede
T: 0318-576499
F: 0318-576482
E:info@tenhamplaatwerk.nl