Klantgericht

Vakwerk

Duurzaam product

Cortenstaal wand- en tuin decoratie

Wanneer u voor een echte eyecatcher in uw tuin of voor in huis wilt gaan, kiest u voor een decoratie van CorTenstaal. W. ten Ham Plaatwerk B.V. biedt u de mooiste wand en tuin decoraties van CorTenstaal. Deze wordt geheel naar uw wensen en ideeën gemaakt en past hierdoor altijd perfect bij uw tuin of in uw huis.

Kies voor een gepersonaliseerde decoratie van Cortenstaal

Ontwerp bijvoorbeeld uw eigen tekst of afbeelding van CorTenstaal voor aan de wand. Van naambord tot een foto, het is allemaal mogelijk met CorTenstaal. Doordat we bij W. ten Ham Plaatwerk B.V. beschikken over de juiste machines en echte vakmannen, kunnen we u altijd het gewenste resultaat bieden. Een goed voorbeeld hiervan is dat we door middel van watersnijden uw decoratie kunnen personaliseren met bijvoorbeeld een tekst.

Roestkleur zonder de nadelen van roest

CorTenstaal kenmerkt zich door zijn prachtige, warme en egale roestkleur. Deze wordt naar mate de tijd vordert alleen maar mooier en karakteristieker. Ondanks dat uw decoratie wel roest, zal deze nooit doorroesten. Dit garandeert ook een lange levensduur van de producten. Ook kunnen we het Cortenstaal leveren met een blanke coating, waardoor deze niet afgeeft en dus geschikt is voor binnen.

Wij zijn u graag van dienst

Wilt u een eigen wand of tuin decoartie van CorTenstaal? En wilt u deze personaliseren met bijvoorbeeld een tekst? Het is allemaal mogelijk wanneer u kiest voor de diensten van W. ten Ham Plaatwerk B.V. Neem daarom contact met ons op. Dit kan telefonisch door te bellen naar 0318-576499. Onze medewerkers staan u graag te woord.