Klantgericht

Vakwerk

Duurzaam product

Reclamebord

Een mooie reclamebord kan u mogelijk extra klanten opleveren en het is een mooi visitekaartje voor uw bedrijf. Dat wilt u toch ook?! W. ten Ham Plaatwerk B.V. maakt de mooiste reclamezuilen van CorTenstaal voor u op maat. Met verlichting of toch liever zonder? Het is allemaal mogelijk.

Een speciale reclamezuil? Kies voor Cortenstaal

Bij W. ten Ham Plaatwerk B.V. kunt u rekenen op vakmanschap. Wij ontwerpen uw reclamezuil van CorTenstaal en beschikken over de juiste kennis en machines om een prachtig resultaat te realiseren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan onze waterjet. Hiermee kunnen wij bijna ieder lettertype en iedere vorm snijden. Daarnaast luisteren we ook goed naar onze klanten. We nemen uw wensen en ideeën mee in het ontwerp en denken met u mee.

CorTenstaal is een weervast en bijna onverwoestbaar materiaal, hierdoor is het uitstekend geschikt voor een reclamezuil. Daarnaast wordt uw reclamezuil van CorTenstaal alleen maar mooier wanneer deze veroudert.

Neem telefonisch contact op

Wilt u een reclamezuil die lang meegaat en eigenlijk alleen maar mooier wordt? Informeer dan eens naar de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 0318-576499. Wij zijn elke werkdag geopend van 07.30 uur tot 16.30 uur.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

W. ten Ham Plaatwerk B.V.

Schampsteeg 1b
6718 VD Ede
T: 0318-576499
F: 0318-576482
E:info@tenhamplaatwerk.nl