Klantgericht

Vakwerk

Duurzaam product

Schutting Cortenstaal

Wanneer u een speciale schutting voor in uw tuin zoekt, is een schutting van CorTenstaal misschien wel iets voor u! W. ten Ham Plaatwerk B.V. is gespecialiseerd in het werken met CorTenstaal en kan hierdoor onder andere een schutting leveren.

Een schutting van CorTenstaal creëert een stoere uitstraling in uw tuin!

Een schutting van CorTenstaal geeft uw tuin een stoere en industriële uitstraling en is tevens een echte eyecatcher in uw tuin. CorTenstaal is een speciale staalsoort die te vergelijken is met roestvrijstaal. Echter wordt CorTenstaal alleen maar mooier naar mate het ouder wordt. Het staal roest namelijk waardoor er een unieke kleur ontstaat, daarna zal het roestproces nagenoeg stoppen. Dat garandeert een lange levensduur. Een Cortenstalen schutting wordt dus alleen maar mooier naarmate deze ouder wordt. Daarnaast is CorTenstaal zeer geschikt voor het maken van een schutting doordat het materiaal weervast is.

Eigen Huis en Tuin

W. ten Ham Plaatwerk B.V. is zeer ervaren in het werken met CorTenstaal en kan u hierdoor uitstekend van dienst zijn bij het maken van een schutting. Voor het programma Eigen Huis en Tuin maakten wij een Schutting en Vlonderdelen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een schutting van CorTenstaal? Neem dan eens contact met ons op. Dit kan eenvoudig door te bellen naar het telefoonnummer: 0318-576499. Wij beschikken over de juiste mensen en apparatuur om u de mooiste producten van CorTenstaal te bieden.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

W. ten Ham Plaatwerk B.V.

Schampsteeg 1b
6718 VD Ede
T: 0318-576499
F: 0318-576482
E:info@tenhamplaatwerk.nl