Klantgericht

Vakwerk

Duurzaam product

Trap Cortenstaal

Een tuinterras verfraaien met een trap van CorTenstaal: Een mooi aanzicht en ook nog eens erg functioneel, dát is een trap van CorTenstaal van W. ten Ham Plaatwerk. Ook binnenshuis zal een trap van CorTenstaal niet misstaan. Naast een trap, kunt u bij ons ook andere tuinproducten van CorTenstaal aanschaffen. Van schutting tot een speciale op maat gemaakte sokkel, wij leveren het allemaal!

Fris uw tuin op met een trap van Cortenstaal!

Een trap van CorTenstaal is zo mooi door zijn unieke kleur. CorTenstaal heeft namelijk een egale roestkleur en deze wordt door de jaren heen alleen maar mooier doordat de trap verder roest. Daarnaast is uw trap van CorTenstaal duurzaam en weervast. Zo profiteert u niet alleen van het mooie en stijlvolle uiterlijk van de trap, maar gaat deze ook nog eens erg lang mee.

Nu hoor ik u denken: ‘wat als de trap nu doorroest?’. Gelukkig is dat niet mogelijk met een trap van CorTenstaal, onder normale omstandigheden roest Cortenstaal namelijk slechts een halve 1000ste millimeter per jaar.

Een trap op maat

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een trap van CorTenstaal? Neem dan contact op door te bellen naar telefoonnummer: 0318-576499. Wilt u een speciaal ontwerp laten maken voor uw trap van Cortenstaal? Ook dat is mogelijk. Wij denken graag met u mee en maken onze producten volledig op maat.

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

W. ten Ham Plaatwerk B.V.

Schampsteeg 1b
6718 VD Ede
T: 0318-576499
F: 0318-576482
E:info@tenhamplaatwerk.nl