Klantgericht

Vakwerk

Duurzaam product

Zuil Cortenstaal

Een zuil van CorTenstaal kan een echte eyecatcher zijn voor uw bedrijf. U laat direct een zuil maken door dé specialist op het gebied van CorTenstaal, W. ten Ham Plaatwerk B.V. Wij hebben veel ervaring met dit materiaal en weten hierdoor wat wel en niet werkt. Daarnaast maken we uw zuil van CorTenstaal graag op maat. We luisteren naar uw wensen en vertalen deze vervolgens naar een concreet product.

De mooiste zuil voor uw bedrijf van Cortenstaal

CorTenstaal is een bijzonder materiaal dat wordt gebruikt voor diverse doeleinden. Zo is het geschikt voor het maken van een naambord, maar ook voor trappen of borderranden. Het materiaal kenmerkt zich door zijn unieke roestkleur. Deze wordt door de jaren heen alleen maar mooier. Dat komt doordat het materiaal koper bevat. Tevens zorgt het koper voor een zeer trage verdere oxidatie. Daardoor is het materiaal weervast en erg duurzaam.

Kies voor een unieke zuil

Als u op zoek bent naar een unieke zuil, kies dan voor een zuil van CorTenstaal! Neem contact met ons op en samen realiseren we het door u gewenste resultaat. U bereikt ons door te bellen naar het telefoonnummer: 0318-576499. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 07.30 uur tot 16.30 uur. Wij zien u graag terug bij onze werkplaats in Ede!

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Velden met een * zijn verplicht

W. ten Ham Plaatwerk B.V.

Schampsteeg 1b
6718 VD Ede
T: 0318-576499
F: 0318-576482
E:info@tenhamplaatwerk.nl